Vlissingen

Vlissingen is de locatie om te investeren

Na Leeuwarden is Vlissingen de meest populaire bestemming van een stedentrip.

Vlissingen is inderdaad een prachtige locatie. De stad zelf is heerlijk om in rond te lopen. Vanaf de scheepswerf van Damen loop je over de dijk langs de Oosterschelde naar de Noordzee. Prachtig zicht op de passerende scheepvaart. Net echter die dijk zijn mooie oude wijken waar je vaak voor nog geen 200.000 euro een originele kleine woning kan kopen. In zo’n rustige wijk loop je direct de dijk op naar het strand en loop je binnen enkele minuten de gezellige haven in de binnenstad van Vlissingen in. Je hoeft je er geen seconde te vervelen en dat in alle rust.

Bereikbaarheid

Vanuit de drukke randstad gaat er elk half uur een intercity trein naar Vlissingen (vertrek Amsterdam, via Den Haag en Rotterdam rechtstreeks naar Vlissingen). Wil je een weekendje van Vlissingen en haar omgeving genieten, dan is de trein een absolute aanrader om dwars door alle files heen in Vlissingen te geraken.

Fietsparadijs

Fietsen door de duinen kan je naar de mooiste plaatsen in de buurt. Zoutelande is uiteraard het meest bezongen, maar Domburg en Vrouwenpolder zijn ook wonderschoon.

Hou je van mooie brede stranden, dan ben je in dit deel van Zeeland op de juiste plek.

Met de fiets naar Knokke

Een aanrader is om naar Knokke te fietsen. Hiervoor neem je de fietspont gewoon vanuit Vlissingen naar Breskens. Daar sla je rechtsaf om langs de kust en het natuurgebied via Cadzand en door het Swin naar Knokke te fietsen.

Woon je in Knokke of houd je daar vakantie, dan is het andersom zeker een aanrader om een dagje naar Vlissingen te fietsen.

Een (tweede) woning in Vlissingen

Vlissingen is zeer opkomend. Er worden nieuwe appartementen projecten opgezet en in de interessante oudere wijken, vlak langs de kusten, wordt volop gerenoveerd.

Het is NU de tijd om er een pandje te kopen. Niet alleen Nederlanders ontdekken momenteel Vlissingen, maar ook steeds meer Belgen. Vanuit België is Vlissingen uiteraard eenvoudig bereikbaar en -voor de Belgen die dit nog niet weten- de overdrachtsbelasting (beschrijfkosten) bedragen in Nederland slechts 2%!!!. Ook neemt de aankoop geen maanden in beslag, maar kan allemaal in no-time geregeld worden. Maak kennis met de Hollandse efficiëntie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s